Home

Nieuws

  • Buurt WhatsApp Asenray

In verschillende wijken van de gemeente Roermond hebben inwoners het initiatief genomen om een Buurt-WhatsApp op te starten. Dankzij zo'n Buurt-WhatsApp hebben inwoners de mogelijkheid om verdachte omstandigheden in hun eigen woonomgeving met elkaar te delen. Hierdoor kan de criminaliteit worden verminderd. Tegelijkertijd wordt de sociale samenhang vergroot.

Ook in Asenray is er een Buurt-WhatsApp.De  gemeente en de politie ondersteunen dit initiatief. Samen maken we de wijk veilig(er)! Hoe u kunt deelnemen, wordt hieronder uitgelegd.

Voorwaarden deelname
Voor deelname aan de Buurt-WhatsApp heeft u een gsm met internetverbinding/wifi nodig en moet u minimaal achttien jaar oud zijn. De app (WhatsApp) kunt u gratis op uw gsm downloaden.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de WhatsApp-groep in Asenray? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, adres, e-mailadres en gsm-nummer naar: buurtpreventie.asenray@gmail.com. Het spreekt voor zich dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deelnemers ontvangen vervolgens  een e-mail waarin de werkwijze en verdere instructies worden toegelicht.

     
Comité van Samenwerking info@comitevansamenwerking.nl